ITU-APT Foundation of India

ITU-APT Foundation of India

Detailed Program Curtain Raiser On 5G In ITU

Wednesday, 16th October from 07:30 PM

The Claridges Hotel, New Delhi-110001

	Time	
Registration	7:15 – 7:45 PM	15 minutes
Lamp Lighting and Felicitation of	7:45 – 7:50 PM	5 Minutes
guests		
Welcome by Shri T R Dua	7:50 – 7:55 PM	5 Minutes
Chairperson, ITU-APT Foundation of		
India		
Introduction to the 5G in ITU by	7:55 – 8:05 PM	10 Minutes
Shri Bharat Bhatia President, ITU-		
APT Foundation of India		
Shri Shiwa Singh, Member,	8:05 – 8:15 PM	10 Minutes
Technology Digital Communications		
Commission- India's Preparations		
for 5G at WRC-19		
Mr. Malcolm Johnson Deputy	8:15 – 8:30 PM	15 Minutes
Secretary General of ITU		
ITU activities on 5G and Next		
Generation networks		
Dr. R S Sharma Chairman TRAI	8:30 – 8:40 PM	10 Minutes
Regulatory aspects of 5G		
Vote of Thanks by Shri N K Goyal,	8:40 – 8:45 PM	5 Minutes
Vice Chair of ITU-APT Foundation of		
india		
Cocktails and dinner	8.45 PM onwards	

Email: info@itu-apt.org